Litt nytt siden sist

Er en stund siden sist jeg har lagt inn noen bilder nå. Men så har det heller ikke blitt laget noe nytt på en stund... Har endelig begynt på Langbein genseren til Erlend igjen, og har som mål å få den ferdig i løpet av uka. Har 1 1/2 arm igjen + monteringa da... som jo er det kjedeligste!

Ellers har vi hatt en kjempefin helg med 16 grader. Begynner å minne litt om sommer her også =o) Men i dag har det pøs regnet så ungene og jeg har bakt rundstykker, kanelsnurrer og brød. Godt å få det unnagjort. De fleste kanelsnurrene forsvant like fort som de kom ut av ovnen, men jeg klarte å få lagt noen i fryseren til senere...

 

Solsikkene har vokst seg store, så jeg venter bare på å få plantet dem ut. Håper bare de ikke knekker for meg...forhåpentligvis blir de tykkere i stengelen etterhvert.

Agurkene begynner også å skyte i været og opptar hele stuevinduet vårt nå... =o) Kommer til å ligne en liten jungel når de vokser til!

Så da lover jeg å komme med bilder av genseren i løpet av uka! Kanskje det blir et par småting også. Kan jo ikke bare holde på med en ting...


Kommentarer:
Postet av: Charles Ballroom

Google is the best search engine

02.02.2007 @ 03:28
URL: http://google.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/96777

hits