Jeg har ftt meg ny blogg!

Fra nå av finner du meg her:

 

http://blogg.hobbyboden.com/heges/


BILDENE SOM MANGLER....

Fikk ikke til å legge inn bildene på nytt i de gamle innleggene...  Så jeg legger dem ut her. Men bare de som er strikke/hekle relaterte. De andre får bare være borte de...

 

Hello Kitty veska fra knitalongen

Eirin i Hello KItty toppen fra knitalongen

Sokkene mine

Hemmelig venn pakke

Eirin med Hello Kitty lue

Måtte jo ta med bildet av magen :o)

Hello KItty veske

Hello Kitty genser

Dukka har fått seg nye klær

Jakke min.

 

Håper dette blir forståelig og ikke skaper en masse rot her....

Men man lærer av sine feil, og dette er en feil ikke jeg skal gjøre flere ganger ;o)


Jeg blir s irritert!!!

Tenk at jeg klarte å slette nesten alle bildene her inne...

Blir så sint på meg selv at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg akkurat nå!!

Men jeg skal nå iakkefall legge ut noen nye bilder :o) og så får vi se om jeg klarer å fikse dette... Spørs vel med min flaks og datakunnskaper.. :o(


Litt nytt siden sist

Er en stund siden sist jeg har lagt inn noen bilder nå. Men så har det heller ikke blitt laget noe nytt på en stund... Har endelig begynt på Langbein genseren til Erlend igjen, og har som mål å få den ferdig i løpet av uka. Har 1 1/2 arm igjen + monteringa da... som jo er det kjedeligste!

Ellers har vi hatt en kjempefin helg med 16 grader. Begynner å minne litt om sommer her også =o) Men i dag har det pøs regnet så ungene og jeg har bakt rundstykker, kanelsnurrer og brød. Godt å få det unnagjort. De fleste kanelsnurrene forsvant like fort som de kom ut av ovnen, men jeg klarte å få lagt noen i fryseren til senere...

 

Solsikkene har vokst seg store, så jeg venter bare på å få plantet dem ut. Håper bare de ikke knekker for meg...forhåpentligvis blir de tykkere i stengelen etterhvert.

Agurkene begynner også å skyte i været og opptar hele stuevinduet vårt nå... =o) Kommer til å ligne en liten jungel når de vokser til!

Så da lover jeg å komme med bilder av genseren i løpet av uka! Kanskje det blir et par småting også. Kan jo ikke bare holde på med en ting...


P tur i marka

I går (lørdag) hadde vi kjempefint vær, som måtte utnyttes. Derfor pakket vi sekkene og dro på tur i marka som vi har like utafor døra vår. Vi hadde en kjempefin dag og ungene storkosa seg. Var første turen i marka etter at snøen forsvant, og da er det jo mye nytt å finne på...

Her koser vi oss med noe godt å spise!

Langt der nede er huset vårt. Fjellet er Kistefjellet og vannet hetet Rossfjordvassdraget. Er ikke mye som minner om sommer ennå. Er kun rogna som har fått litt grønt på seg... Men det er nok ikke lenge igjen før sommeren plutselig er her - heldigvis!

Syns vi er utrolig heldige som har naturen rett utfor døra vår =o)

Her er toppen av Kistefjellet.

Her er noen linker for deg som vil lese mer om friluftsliv!

http://www.turistforeningen.no/                                                                                                   

http://www.friluftslivet.no/


Pakke fra hemmelig venn

Pakke fra hemmelig venn

I dag fikk jeg pakke fra min hemmelige venn på Hobbyboden. Tusen takk!

Solsikkene

Solsikkene

Små spirer som forhåpentligvis vil vokse seg til store solsikker, så vi kan være med i konkurransen på hobbyboden.

Solsikke konkuranse

Solsikke konkuranse

Vi har også planta solsikke frø og skal være med på konkuranse på hobbyboden om hvem som har den høyeste solsikka til høsten. Må nå se om frøene spirer først da... Jeg tok bare noen frø fra fuglematen som var igjen fra i vinter... Så ungene og jeg venter i spenning =o)

Ungene har planta agurk

Ungene har planta agurk

I dag har Erlend og Eirin planta agurk-frø. Så nå står de i vinduskarmen og venter på å spire. Blir spennende å se om vi får agurker i år. I fjor hadde vi seks stor agurkplanter og vi plukka agurker flere ganger i uka =o)

Hello Kitty knitalong

Hello Kitty knitalong

Har meldt meg på Hello Kitty knitalong. Linken finner du her:

http://hellokittykal2.blogspot.com/


Magen vokser

Magen vokser

Må jo legge ut skrytebilde av magen min som vokser jevnt og trutt for tiden=o) Nå er det bare 3 mnd igjen! Ungene gleder seg veldig til å få en liten lillebror/ lillesøster, og ventetiden kan bli lang for sånne små...


Besk under frokosten

elg

Her ser dere hva ungene og jeg fikk besøk av mens vi spiste frokost idag. Stor stas for ungene å få se elgene på så nært hold! Selv om det er vanlig med elg her hos oss, er det sjelden de spaserer så rolig etter veien. De reagerte ikke når ungene sprang på trappa for å se bedre heller =o) Som dere også ser, har vi mye snø ennå. Men det tiner jevnt og trutt... Blir en godværsdag idag ser det ut som, så det blir nok strikka mer på sokkene mine. Ble ferdig med den ene på tirsdag da vi var ute.

sokker

sokker

Disse sokkene bruker jeg å strikke på når jeg er ute sammen meed ungene - såfremst været tillater å sitte å strikke da... I dag ser det lovende ut. Skyene er på tur bort og sola titter så vidt frem. Kanskje jeg får ferdig en sokk i dag =o) Sokkene er til meg selv, strikker de i sisu garn.

Ellers så baker jeg brød idag. Prøver en ny oppskrift, så det blir spennende å smake når de er ferdige!  Prosjekter jeg har liggende er langbein genseren til Erlend - som er lagt litt til side pga en bursdags-gave jeg må få strikka ferdig. Har også funnet fram mønster til en genser til Eirin som jeg skal strikke av det rosa spraglete løve garnet jeg kjøpte på salg for en stund siden.


Hobbykroken min

Hobbykroken min

Resten av kroken min.

Hobbykroken min

Hobbykroken min

Har sortert garnet mitt etter farger i helga. Syns det ble fint å se på,samtidig som jeg fikk bedre oversikt over hvilket garn jeg har. Ellers har jeg ganske mange treartikler som jeg må se å få gjort noe med... Tiden strekker ikke til!

Hobbyplaner

Har mange prosjekter som jeg har lyst til å lage! Har et bursdagsprosjekt gående som jeg naturligvis ikke kan vise bilder av ennå =) Når det + genseren til Erlend er ferdig har jeg planlagt å strikke en sommertopp til meg selv, hekle en sommertopp til Eirin + sommerhatt, strikke minst to hentesett som skal gis i gave når den tid kommer ++++

Tror denne listen kunne blitt uendelig hvis jeg hadde fortsatt... Men disse tingene skal jeg iallefall lage, så får vi se om det ikke dukker opp noen små prosjekt underveis. ( Det gjør det nok helt sikkert!) 


Langbein genser

Langbein genser

Har begynt å strikke genser til Erlend. Genseren skal egentlig strikkes i ullgarn, men jeg strikker i bomullsgarn - passer bedre nå om sommeren. Syns fargene ble mye skarpere og finere i bomullsgarnet enn de ville ha vært om jeg strikka i det garnet som skulle være i oppskrifta!

Hello Kitty veske

Hello Kitty veske

Veska til genseren er også ferdig og tatt i bruk. Eirin elsket den. Utrolig hva den tøtta klarer å få plass til i en liten veske...=)

Hello Kitty genser endelig ferdig

Hello Kitty genser endelig ferdig

Fikk endelig sydd i ermene og strikka halskanten i kveld! Skulle egentlig vært gjort forrige helg, men har gruet meg sånn til å sy ermeåpninger med symaskina. Har aldri gjort det før så det har blitt til at jeg bare har utsatt det...Men det var jo ikke så vanskelig! Tror Eirin kommer til å bli veldig forøyd. Snuppa er lagt seg for kvelden, så vi får prøve den i morgen og ta bilde da. Lurer litt på om halsen kanskje er litt trang... Håper bare jeg slipper å rekke opp og strikke på nytt.

Dukka har ftt seg nye klr

Dukka har ftt seg nye klr

Dukka til Eirin har fått seg ny jakke, lue og sokker. Er gøy å strikke slike små plagg for man blir så fort ferdige =)

Ser bildene ble litt uklare i dag, men det for nå bare være...

Ellers i dag skal jeg ta meg en tur innom andre blogger og se om noen har laget noe fint. Skal også se om jeg ikke får sydd sammen Hello Kitty genseren til Eirin. Det er jo så kjedelig å sy sammen det man strikker... Skulle vært like morsomt som å strikke, så hadde det ikke vært noe problem!


Garn kupp

Garn kupp

Var  en tur innom garn butikkene på Finnsnes igår. Og her er det  jeg kom hjem med! Alt er kjøpt til halv pris og kom på den nette sum av 260,-

Har ikke helt bestemt meg for hva alt skal brukes til. Men svale garnet skal bli en heklet topp til Eirin. Så får jeg se om jeg ikke finner på noe fint å strikke av det andre også. Burde jo ikke være så vanskelig...


Hello Kitty genser

hello kitty genser

Denne holder jeg på med akkurat nå. Må sy på alle ansiktene og lage sløyfer. Håper Eirin blir fornøyd. Planlegger å strikke veske til som matcher. Får komme med bilde når den er ferdig.

Endelig har jeg ftt meg hobbyblogg!

jakke

Endelig er jakken jeg har strikka på siden februar ferdig. All skryt til mamma som har sydd den sammen! Er nemlig det verste (kjedeligste) jeg vet...  Iallefall på så store plagg.

Frste innlegg

Velkommen til min blogg!hits