Hello kitty veske

Hello kitty veske

Veska er ferdig =o)

Jeg hekla den i enkelt garn, slik at den ikke skulle bli så stor. Er jo Eirin som skal ha den så...

Syns iallefall den ble ganske fin jeg.


P tur i marka

I går (lørdag) hadde vi kjempefint vær, som måtte utnyttes. Derfor pakket vi sekkene og dro på tur i marka som vi har like utafor døra vår. Vi hadde en kjempefin dag og ungene storkosa seg. Var første turen i marka etter at snøen forsvant, og da er det jo mye nytt å finne på...

Her koser vi oss med noe godt å spise!

Langt der nede er huset vårt. Fjellet er Kistefjellet og vannet hetet Rossfjordvassdraget. Er ikke mye som minner om sommer ennå. Er kun rogna som har fått litt grønt på seg... Men det er nok ikke lenge igjen før sommeren plutselig er her - heldigvis!

Syns vi er utrolig heldige som har naturen rett utfor døra vår =o)

Her er toppen av Kistefjellet.

Her er noen linker for deg som vil lese mer om friluftsliv!

http://www.turistforeningen.no/                                                                                                   

http://www.friluftslivet.no/


Solsikkene vokser seg store

solsikker

Solsikkene har vokst seg høye og fine. Må få ordnet meg noen støttepinner til dem ser jeg. Får bare håpe de vokser kjempestore i løpet av sommeren =o)


Sommerhatter

Sommerhatter

Eirin og dukka har fått seg matchende sommerhatter. Dukka har også fått seg poncho.

Hello Kitty knitalong - Sommertoppene er ferdig!

Nå er toppen ferdig! Istedenfor blomst/sløyfe har jeg sydd på en sommerfugl knapp. Den kommer ikke så godt frem på bildet, men den er med glitter. Så den falt i smak hos eieren =o) som dere kan se. Hun ville ikke prøve den uten noe under - det er jo ikke sommer ennå. Lurer på om jeg skal strikke shorts som matcher... Får komme tilbake til det!


Batman veske

Batman veske

Dette skulle egentlig bli en lue til Erlend, men jeg la opp alt for mange masker og jeg orker ikke rekke den opp å strikke den på nytt. Jeg har nemlig klipt av den gule tråden for hver omgang for å slippe å dra den med meg rundt hele arbeidet. Så det vil jo si at det er en del garn som går rett i søppla... Så det blir en batman veske istedenfor. Så får Erlend en plass å ha småting i han også   Når jeg er ferdig med veska, skal jeg få strikka ferdig Langbein genseren. Den har ligget på "vent" lenge nå....

Pakke fra hemmelig venn

Pakke fra hemmelig venn

I dag fikk jeg pakke fra min hemmelige venn på Hobbyboden. Tusen takk!

Sokker

Sokker

I går hadde vi så fint vær at jeg fikk strikka sokkene mine ferdige. Så nå må jeg finne på noe nytt jeg kan strikke på mens ungene er ute å leke...

Gratulerer med dagen Benjamin!!

brann genser

Nå kan jeg vise frem genseren og lua jeg strikka til Benjamin i bursdagsgave. Nede på bolen står det: Byen e` Bergen og laget e` Brann. Har strikka den i Sisu garn. Syns den ble tøff jeg =o)

Hello Kitty sommertopp

Hello Kitty sommertopp

Resultatet etter en dags strikking. Den blå fargen kommer ikke så godt frem på bildet... Den er jeans blå og hjertene er ikke så skarp rosa. Får håpe fargene kommer bedre frem på et senere bilde. Garnet er Tuva helårsgarn fra Europris. Har bakstykket igjen + skulderstroppene å strikke ferdig. Kanskje jeg får gjort det i kveld =o) Så må jeg jo sy værhår og hekle blomster pynten.

Solsikkene

Solsikkene

Små spirer som forhåpentligvis vil vokse seg til store solsikker, så vi kan være med i konkurransen på hobbyboden.

Agurkene spirer

Agurkene spirer

Agurkene spirer!! Ungene er spente på hvor høye de kommer til å bli. Selv må jeg ut å lete etter potter å plante dem over i... Ser ut som det kommer til å bli gitt bort noen planter også. Blir jo så mange planter og stua er ikke stor. Får legge ut bilder av dem med jevne mellomrom, så får vi se om det blir agurker etterhvert =o)

Bursdags genseren er ferdig

I går fikk jeg sendt avgårde genseren jeg har strikka på. Desverre kan jeg jo ikke vise frem bilde ennå, må vente til Benjamin har hatt bursdag =o) Håper den passer og at eieren blir fornøyd.


Hello Kitty lue

Hello Kitty lue

Eirin har fått seg lue med Hello Kitty på. Den er strikka i samme garn som genseren, og passer bra nå når det ikke er så kaldt ute. Er jo litt for tilig for sommerhatter ennå - ihvertfall her nord...

Solsikke konkuranse

Solsikke konkuranse

Vi har også planta solsikke frø og skal være med på konkuranse på hobbyboden om hvem som har den høyeste solsikka til høsten. Må nå se om frøene spirer først da... Jeg tok bare noen frø fra fuglematen som var igjen fra i vinter... Så ungene og jeg venter i spenning =o)

Ungene har planta agurk

Ungene har planta agurk

I dag har Erlend og Eirin planta agurk-frø. Så nå står de i vinduskarmen og venter på å spire. Blir spennende å se om vi får agurker i år. I fjor hadde vi seks stor agurkplanter og vi plukka agurker flere ganger i uka =o)


hits